Πολιτική Επιστροφών

1. Αλλαγή σε μέγεθος ή χρώμα (μέσω κούριερ)


Στην περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Πρώτα από όλα βεβαιωθείτε για την αλλαγή που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο χρώμα ή στο μέγεθος. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε σας προβληματίζει σχετικά με το μέγεθος/χρώμα του προϊόντος που είχατε επιλέξει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ενημερώστε μας για οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε να κάνετε μέσω τηλεφώνου ή mail, επισημαίνοντας τον αριθμό παραγγελίας και το όνομα σας.

Αλλαγές γίνονται εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας από εσάς.  

Παρακαλείστε όπως επιστρέφετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε σε κατάσταση καινούριου και αφόρετου, στην αρχική συσκευασία και με όλες τις ταμπέλες και σημάνσεις. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε αποδεκτές τις επιστροφές και θα επιστρέφεται στον πελάτη.  


Η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Το προϊόν ή τα προϊόντα επιστρέφονται με ACS με δικά μας έξοδα. Μετά την παράδοση το προϊόν ή τα προϊόντα ελέγχονται και στη συνέχεια γίνεται επαναστολή του νέου ή των νέων προϊόντων. Η χρέωση για την επαναποστολή είναι 5€ και γίνεται με αντικαταβολή στον courier κατά την παράδοση των καινούργιων προϊόντων. Αν το πακέτο είναι μεγάλο (π.χ κοστούμι, παλτό κτλ) η χρέωση είναι 8€.

Αν στην επιστροφή προκύψει διαφορά στην τιμή τότε η επαναποστολή μεταβάλεται σε 7,5€ και 10,5€ αντίστοιχα αν είναι μεγάλο το πακέτο.


Το brunovalenti.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τα επιστρεφόμενα προϊόντα μέχρι να παραδοθούν και να υπογραφούν από εμάς.Αν το λάθος είναι δικό μας επιβαρυνόμαστε εμείς τα έξοδα για την επιστροφή και αλλαγή του προϊόντος.


Δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.

2. Αλλαγή σε ένα από τα καταστήματά μας


Θα χαρούμε πολύ σας γνωρίσουμε από κοντά σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματά μας για να κάνετε την αλλαγή σας.

Βασική προϋπόθεση για να γίνει αλλαγή σε ένα κατάστημα είναι να μας έχετε ενημερώσει μία ημέρα πριν την επίσκεψη σας μέσω mail για το είδος που θέλετε να αλλάξετε και το λόγο για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα και γρηγορότερα., προς αποφυγή ταλαιπωρίας δικής σας (πχ διαθεσιμότητα προϊόντος που θέλετε να αλλάξετε).


Δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.


3. Αλλαγή σε ελαττωματικό προϊόν


Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ,πριν την έναρξη αποστολής της παραγγελίας , τα προϊόντα που σας αποστέλλονται ελέγχονται πλήρως από εμάς για την ποιότητα τους και τυχόν ελαττώματα που μπορεί να προκύψουν ,για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση ως προς εσάς και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας στη διαδικασία επιστροφής. Με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιούμε τις πιθανότητες παράδοσης σε εσάς ελαττωματικού προϊόντος.

Στην περίπτωση όμως που προκύψει κάποιο πρόβλημα σε προϊόν που παραλάβατε από το brunovalenti.gr παρακαλείστε όπως ακολουθήσετε τα βήματα στη διαδικασία επιστροφής με κούριερ ή αλλαγή σε ένα από τα καταστήματά μας  αφού πρώτα μας έχετε ενημερώσει μέσω τηλεφώνου ή mail, πάντα για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Δυνατότητα αλλαγής ελαττωματικού προϊόντος υπάρχει μόνο μέσα στο χρονικό όριο των 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. Το προϊόν που θα επιστραφεί θα ελεγθεί από εμάς και θα αντικατασταθεί με άμεσα με βάση τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου είδους. Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του brunovalenti.gr και του πελάτη για την αντικατάστασή του με κάποιο άλλο είδος.  

Το κόστος επιστροφής οποιουδήποτε ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει το brunovalenti.gr, εφόσον επιβεβαιωθεί από εμάς.
Σε διαφορετική περίπτωση τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη.


Δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.Η ομάδα του brunovalenti.gr σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τα ποιοτικότερα brands!

Για κάθε λόγο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί.